Hvilke Klimaproblemer Er Der?

Hvilke Klimaproblemer Er Der?

08/03/2023   

billede fra: Pixabay, geralt

Desværre er denne liste enormt lang og måske endda også med endnu flere problemstillinger, end hvad verden lige kender til. Jeg vil dog prøve at skrive omkring de største og mest iøjefaldende herunder.

Global opvarmning

Dette er nok det, vi hører mest om: 'det bliver varmere og varmere', hvilket et eller andet sted også er korrekt, for det kan ses på verdensplan. Der er blandet andet her tale om temperaturene, hvor der bliver målt med tidligere år. Her kan det konkret ses, at det stiger.

I Danmark kan vi se det på, at sne efterhånden er en by i Rusland og vi efterhånden skal adskillige år tilbage, før vi har haft rigtig vinter - altså sådan i en længere periode. 

På verdensplan er det tørke, oversvømmelser eller rekorder i varmegrader, der bliver brudt på daglig basis - igen en indikator på, at kloden ikke ligefrem bliver koldere.

Naturfænomener

Og netop når vi taler om ovenstående ting, man kan opleve, så får naturen nogle gange et flip eller to og pludseligt at vi se sne i New York eller i ørkenen, selvom det er uden for sæsonen.

Kæmpe regnskyl kan også være med til, at vanstanden stiger og den stiger så højt, at det ikke giver mening. Det virker næsten som om, at naturen forsøger at forsvare sig mod os mennesker.

Herunder også orkaner og tornadoer der hele tiden bliver mere og mere kraftige.

Listen er længere, men desværre kan jeg ikke dem alle.

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for støtten de her bidraget til denne artikel. Hos Perlen Odense finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: smykker til mænd.